LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

10 Nisan 2009

ÜLKER'DEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN ARMAĞANI


Ülker’den tüm çocuklara 23 Nisan hediyesi…


Ülker’in geleneksel hale getirdiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Onuruna Ücretsiz Sinema Gösterimi”, bu yıl 18 – 19 Nisan tarihleri arasında 49 ildeki 133 sinema salonunda yapılacak.

Ülker’in desteği ile binlerce çocuk Ay Prensesi filmini ücretsiz izleyecekTüm çocuklar, Ay Prensesi (The Secret of the Moonacre) adlı çocuk filminin ücretsiz biletlerini, filmin başlamasından üç saat önce açılacak olan gişelerden temin edebilecek.
Yıldız Holding’in amiral markası Ülker’in çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Onuruna Ücretsiz Sinema Gösterimi”, ikinci kez çocuklarla buluşuyor.

Bu yılki film, amcası ile yaşamak üzere Moonacre vadisine taşınan 13 yaşındaki Maria’nın, aslında Ay Prensesi soyundan geldiğini keşfetmesi ve bir anda büyülü bir maceranın başkahramanı olmasını anlatan The Secret of The Moonacre (Ay Prensesi).
Ülker’in desteği ve Fida Film işbirliğiyle 18 – 19 Nisan 2009 tarihleri arasında 49 ildeki 133 sinema salonunda ücretsiz gösterime girecek olan film, Elizabeth Goudge’nin “Küçük Beyaz At” adlı romanından beyazperdeye uyarlandı. İki gün boyunca ücretsiz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

okuYORUM :)