LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

17 Nisan 2009

DALİN TİYATRO ŞENLİĞİ - 23 NİSAN


Dalin Tiyatro Şenliği

Çocuklara tiyatro sevgisini aşılamayı amaç edinen Dalin, İstanbul Devlet Tiyatroları işbirliği ile 23 Nisan etkinlikleri kapsamında tüm çocukları Beykoz Feridun Karakaya Sahnesi’nde ücretsiz tiyatro izlemeye davet ediyor.

Çocukların gelişiminde kültür ve sanatın öneminin farkında olan Dalin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Beykoz Feridun Karakaya Sahnesi’ne gelen çocuklara bayram havasında eğlenceli saatler yaşatıyor.

Beykoz Feridun Karakaya Sahnesi’nde ücretsiz olarak izleyecekleri tiyatro oyunlarının yanında Dalin civciv maskotu, eğlendirmek ve sürpriz hediyeler dağıtmak için çocuklarımızı bekliyor olacak. Dalin sponsorluğunda İstanbul Devlet Tiyatroları Beykoz Feridun Karakaya Sahnesi’nde ücretsiz sahnelenecek oyunun adı ‘’Bir Şubat Gecesi’’.

Oyunlar, 21 Nisan Salı-25 Nisan Cumartesi tarihleri arasında sahnelenecek ve tüm gösterimler saat 12:00’de gerçekleşecek.

Davetiyelerin koltuk sayıları ile sınırlı olduğu tiyatro gösterisinin ücretsiz davetiyesine, oyundan en az bir gün önce, aşağıdaki gişelerden temin edebilirsiniz.

İDT Beykoz Feridun Karaya Sahnesi Tel: 0216 465 88 21

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

okuYORUM :)