LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

6 Nisan 2009

NTV - Unicef Okul Ekliyoruz Kampanyası

SAVAŞ ÇOCUKLARI SİTESİNİ İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAMALISIN


Unicef Turkiye'nin katkılarıyla yepyeni bir kampanya başlatıldı. Daha önce " Haydi Kızlar Okula" kampanyası ile binlerce kızımızı okul ile tanıştıran Unicef yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Unicef Milli Komitesi önderliğinde başlatılan bu kampanyamızın adı NTV-Unicef Okul Ekliyoruz ...

23 Nisan 2007 tarihinde NTV ile ortak başlatılan kampanya, okula en fazla ihtiyaç duyan bölgelerde bu yaraya merhem olmaya devam ediyor.

savascocuklari.com olarak kampanyaya elimizden gelen desteği vermek için gayret gösteriyoruz. Temennimiz okul ile tanışamamış binlerce evladımızında okul ile tanışması ve Türkiye'mizin parlak geleceğini hazırlayabilmek.Umut ediyoruz ki NTV-Unicef kampanyası daha çok kitleye duyurulur ve kampanyamıza destek olabildiğince çok olur.

Sizlerde bu kampanyada benimde katkım olsun diyorsanız, aşağıda vereceğim hesap numaralarına bağışlarınızı yapabilir, veya Unicef E-Mağaza aracılığı ile ve Unicef üye mağazalarında bulunan kartlardan alıp bu kampanyaya destek olabilirsiniz.

Ayrıca cep telefonu operatörünüz ne olursa olsun 3005 e göndereceğiniz bir sms ile 5 TL karşılığı katkıda bulunabilirsiniz.Haydi durmayın bir sms ile sizde bir çocuğumuzun defterine - silgisine katkıda bulunun. Çocuklarımızın buna ihtiyacı var.

Kampanya Bağış İçin :Türkiye İş Bankası, Ankara Çankaya Şubesi Hesap No:500Garanti Bankası, Ankara Çankaya Şubesi Hesap No: 6290000

Tüm Operatörlerden 3005 i arayarak 5 TL karşılığı bağış

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi : Unicef Türkiye
Kampanya ile ilgili iletişim adresleri : Unicef Türkiye iletişim

2 yorum:

  1. Merhaba onur duydum efendım. Cok saolun . Dun gece blogunuzu ziyaret ettım cokta guzel bi msj bırakmıştım ama geri dondu mesaj neden anlamadım umarım buda oyle olmaz saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. Benim onayımdan sonra yorumlar yayınlanıyor. Mesajınız konu altında yerini aldı. Tesekkur ederiz.

    YanıtlaSil

okuYORUM :)