LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

1 Aralık 2009

Tost Makinasın da :) kuşbaşı et

Şu fotoğrafı sadece bir kaç dakika önce çektim. Kuşbaşı doğranmış etlerin üzerine biraz tuz , biraz karabiber serpip , yağlı kağıda sardım.Tost Makinasının içine yerleştirdim ve orta derece de yarım saat kadar pişirdim. Et kendi suyunu yağlı kağıdın içine saldı , sonra çekti ve inanılmaz bir lezzet meydana çıktı.

Mutlaka denemen gerekli... :)


4 yorum:

  1. hmmm ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Nur'cum denemeni isterdim..gerçekten çok lezzetli oldu.Doğa ki hayatta kendi isteyerek et yemez.. tabağındakileri silip süpürdü :)

    YanıtlaSil
  3. çok merak ettim, evet hemen denemeli :)
    aklına sağlık :)))

    YanıtlaSil
  4. :) Tibetin Sevgili annesi.. hemen dene :) kendi kendine pişiyor nasıl olsa :) senın bır sey yapmana gerek yok.. sadece afıyetle yemek kalıyor gerıye.. artık ona da katlanırız :))

    YanıtlaSil

okuYORUM :)