LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

9 Aralık 2009

Tokat'ta ki Şehitlerimiz..


Haberleri göz yaşları için de izledim ,izliyorum ...Yedi tane daha fidanı toprağa veriyoruz. Allahım mekanlarını cennet eylesin , ailelerine başsağlığı diliyorum.
Ve birlik beraberliğimizi bozmaya çalışan , art niyetli , kötü karakterli insanları , allahımın bir an önce ıslah etmesini yada yanına almasını diliyorum..

7 yorum:

  1. Şenay sana katılıyorum acımız aynı.. allah ailelerine sabır versin. sonumuz iç savaşa kadar gidecek galiba ondan korkuyorum :(( neler geçiyor içimden boğazım düğümleniyor. allah kimseye bu acıları birdaha yaşatmasın son olsun. bizi bu hale getirenler bulsun cezasını...

    YanıtlaSil
  2. Baharcım.. soyledıgın gıbı.. yazılacak tonlarca sey var.. ama..dugumlenıyor ınsan...

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok acı veren, benim de gözyaşlarımı tutamadığım görüntülerdi. Allah ailelerine sabır, şehitlerimize rahmet versin. Gencecik evlatlarımıza acımayan, güzel ülkemizi bu hale getiren hainlerin Allah belasını versin.

    YanıtlaSil
  4. Bende gecte olsa haberdar oldum. Insanin kanini donduran goruntulerdi. O analarin feryatlari hala kulagimda... Bu ulke uzerinde oynanan oyunlar hic bitmedi hala da devam ediyor. Ama ne olursa olsun bu hainlere Allah in izni ile boyun eymeyecegiz insallah amaclarina ulasamayacaklar.

    YanıtlaSil
  5. Degerlı yorumlarınız ıcın tesekkur ederım Arkadaslarım.. allah mekanlarını cennet eylesın..

    YanıtlaSil
  6. Bu adiler ancak kalleşçe ve sinsice yaklaşırlar, korkak pislikler. Ama TÜrk Milleti cesur ve kahramandır, bizler binlerce yıldır bu yüzden ayaktayız, hala anlayamayanalr var ama onalrda anlayacaklar, akp hükümeti hepimizi bu duruma düşürdü verdiğim oylara yazıklar olsun, bir dahamı asla, MHP den başka parti düşünemiyorum artık.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Adsiz öfkende ve tepkinde haklısın.. siyasi parti adı vermeden yorum yazman belki çok daha yerinde olurdu ama.. yazmışsın yapacak bir şey yok..

    Umarım art niyetli bu insanların oyununa hiç birimiz gelmeyiz..temennim bu yönde..

    Selametle..

    YanıtlaSil

okuYORUM :)