
Hamarat Anne blogun da rastladığımız bu tarifi annem yapmak istiyormuş seninle paylaşalım belki sen bizden daha önce yapar ve yorumunu yazarsın :D
1 su bardağı tel şehriye 2 kasık yagda rengi dönene dek kavrulur,üzerine 1 su bardağı su eklenir,ocak kısılır,tencerenin agzı kapatılıp demlendirilir.
Suyunu ceken tel sehriyeler bir kaseye alınır.
Yarım haşlanmış tavuk göğsü , didiklenir,
Yesil sogan,maydonoz,dereotu dogranıp eklenir.
Salatalık tursusu,mısır da ilave edilir.
Sos olarak
nar eksisi,limon,sumak ,tuz karıstırılıp salataya eklenir..
AFİYET BAL ŞEKER OLSUN :)
çok güzel olacak gibi denemek lazım :)
YanıtlaSilBana da öyle geldi Nurcum :) Basit ama lezzetli görünüyor :)
YanıtlaSilÇok ilginç görünüyor, ellerinize sağlık sevgiler
YanıtlaSil