LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

18 Ağustos 2009

ELİF ŞAFAK VE AŞK



Kitabı okuyan insanların yorumlarından sonra Elif Şafağın " aşk" adlı kitabını ben de okumaya başladım. İki gündür sabah 7 'de uyanıp bu saate kadar okuyorum..

Beni saran ve bana bir şeyler katmaya başlayan bir kitap olduğunu görüyorum. Anlamak isteyen için derin anlamlar taşıyor...Doğru bildiğim yanlışlarımla bir bir yüzleşiyorum iki gündür..

4 yorum:

  1. Bu kitabı beğenenlerin arasındayım bende. Okumaya başladığımda nerdeyse nefes bile almadan dalıyor gidiyordum içine. En çok beğendiğim yanı, Rumi ile Şems arasında yaşananları roman tarzında anlatması ve akıcılığıydı.

    YanıtlaSil
  2. Bende Turkiye den yanimda getirdim bu kitabi ve heycanla okuyorum.

    YanıtlaSil
  3. Okumakta olduğum Grange "KOLONİ" isimli kitap bitince başlayacağım bende.. Elif Şafak'ın daha önce "Siyah Süt" isimli kitabını okudum.. Açık söylemek gerekirse beklentilerimin altında idi.. O yüzden "AŞK"ı okumaya pek acele etmiyordum.. Ama okurların yorumları ve fikirleri benim için oldukça önemli olan yani "KİTAP KURDU" arkadaşlarımın tavsiyeleri ile ilk sıraya aldım.. Yorumunu merakla bekliyor olacağım..

    YanıtlaSil
  4. Bugün ikinci günüm , uzun zamandır beni bu kadar saran bir kitap okumamıştım nerede ise kitabın yarısını bitirdim. Çok akıcı ve akılda kalıcı şekilde anlatılmış hikayeler çok hoşuma gitti. Doğa'nın uyumasını bekliyorum ;)

    YanıtlaSil

okuYORUM :)