LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

31 Ağustos 2009

ORİGAMİ İLE KALEM YAPIMI

Bugün Doğa ile yapmayı planladıgımız etkinliğin yapım aşamaları aşağıda. Hem çok basit hem de çok şirin olan bu çalışma okulun açıldığı ilk günler de " ilköğretim haftası " kapsamın da yapılabilecek çalışmalara güzel bir örnek sanırım :) sen ne düşünyorsun ?

9 yorum:

  1. gerçekten çok güzel canım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba doğa:)anneciğinin ismini kulağıma fısılda bir ara olur mu:)

    merhaba canım:)bize gelmişsiniz ve çok tatlı mesajlar bırakmışsınız kimdir bu doga diye gelip baktıgımda çok güzel bir blogla karşılaştım..çok güzel etkinlikler yapıyorsunuz..asya büyüsede beraber yapabilsek dedğim her şeyi:)

    bu arda dergilere göz attımda doğa ile birlikte bir çok aktivite yapabileceğiniz bir dergi önermek istedim ismi meraklı minik:)blogdada bahsetmiştim bir yazıda..çok eğlenceli ve eğitici,ayrıca yaratıcı:)

    origami ile ilgili ise yine blogda kitap ayracı yapıp bahsettiğim bir site vardı orda okuldadad uygulanabilecek bir çok origami örneği resimler ve animasyonla anlatılıyor..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. merhaba sizinle yeni tanıştık yani annem ve ben(doğa).
    kızımın adıda doğa ve 16 şubat doğumlu 7 yaşına bastı.
    ikimizinde takibindesiniz,sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Selda Teyzem ;) annemin adı Şenay.. seni burada gördüğü için çok mutludur eminim :) uzun süredir bizde Meraklı Mınık dergısını takıpteyız aslında. Etkınlıklere bıraz ara verdık kı 24 Eylulde baslayacagım anaokuluna yapacak bır seyler kalsın :))

    Adaşım Doğa ve çok sevgili annesi de gelmiş bizi ziyarete..Doğa ablamın ( ben kucuk doga :) ) yanaklarından öpüyorummm

    YanıtlaSil
  5. Ne guzel olmus kalem aklimda bulunsun :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, ben bu etkinligi burda bir hastane de sira beklerlen bir dergide gormustum. O kadar hosuma gitmistik ki yapilisini hatirimda tutmaya calistim ama eve geldigim de unutmustum. Uzulmedim desem yalan olur. Ama simdi ayni dergi ve sayfa karsimda, hayat iste en ufak isteklerimiz en ufak uzuntulerimiz bile Rabbimiz tarafindan degerlendirilip bize ulastiriliyor. Vesile oldun sevgili senay, tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  7. Adsl sorunu yasadıgım ıcın cep telefonumdan sadece yorumları okeyleyebıldım.

    Sevgılı meralkısa.. degerlı yorumun ıcın tesekkur ederım :)

    Nezhecım.. sen o kadar guzel yureklı bır ınsansın kı..allahım dualarını er yada gec duyuyor...ve ben buna sasırmıyorum..

    YanıtlaSil
  8. merhaba siteniz çok güzel,bundan sonra faydalanırım yaptıklarınızdan,benim oğlum da bostancı-doğa kolejine başladı,doğa acarkentte sanırım..orası daha güzel görünüyor,umarım iyi vakit geçirirler okullarında :)

    YanıtlaSil

okuYORUM :)