LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

8 Eylül 2009

İÇİMDE Kİ YOLCULUK VE LÖSEV

Sevgili Funda iyilikler çarşısı ile ilgili organizasyon resimlerini paylaştı bloğun da,göz yaşlarımı yine tutamadım ben.

Yüzleri maskeli olsa bile gözlerin de ki o sevinci görmemek imkansız o minik meleklerin. Allahım şifalar versin herbirine..Ramazan ayı için de verilmesi gereken fitrelerimizi en faydalı şekil de kimlere verebileceğimiz Fundanın sayfasın da.

Lütfen bir kaç dakikanı ayır ve paylaş sevdiklerinle..

2 yorum:

  1. şenaycım yayınlamak gibi bir niyetim gerçekten yoktu aslında çünkü insanlar umursamıyor ve duyarsız kalıyorlardı.buda beni üzüyordu.ama insanlar görsün istedim evet oyunlar oynadık saatlerce palyaçonun yanındaki güzel bize sessiz bir hayvanı anlatacak biz bileceğiz öyle coşkuluydular ki..hele oyuncağını bebeğini ayısını kapan daha bir ışıltılıydı heyecanlıydı.ailelerin alışverişi kargoyla gönderilecek ama bir çoğu biz götürelim diyordu..dediğim gibi katılım gerçekten azdı 13 kişiydik düşünebiliyormusun ben izmirdeykende katılmıştım ama orada kalabalıktık..bedenen yorgun değilim ama ruhen yorğunum sanırım orada gösterdiğim performansı evde gösteremedim.ben yine duyurular kampanyalarla ilğili bilğiler hep vereceğim lösev ailesine ve personeline ne kadar teşekkür etsek az en büyük işi görevi onlar yapıyor.

    YanıtlaSil
  2. Doğa'nın okula başlaması ile ( hayırlısı ile) bu tür organizasyonlara destek vermek en buyuk ısteklerımden bırı. Kesınlıkle bu tur goruntuler yayınlanmalı ve örnek alınmalı Fundacım.. seni bu kadar buyuk bır yuregesahıp oldugun ıcın buradan da kutluyorum arkadasım...

    YanıtlaSil

okuYORUM :)