LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

6 Eylül 2009

1 Kitap 1 Çocuk

Çok güzel bir sosyal sorumluluk projesinin duyurusunu yapmaktan mutluluk duyuyorum..
------------------

Degerli Meslektasim;

20 kisilik bir okul onceci ekibin uzerinde 10 aylik calismasi ile ortaya cikan “Yaratici Cizgiler” kitabimiz size sinifinizda farkliliklari yasatmak icin artik hazir.

Klasik cizgi birlestirme kitaplarinin cok otesinde yaraticiligi ve sorgulama yetisini gelistiren kitabimiz ile cocuklarin cevrelerine daha farkli bakmaya basladiklarini kisa zamanda gozlemleyebilirsiniz.

El yazisina uygun temelleri vermek icin cocugun bilek ve parmak kaslarini destekleyen cizgi stilleri, 300’u askin yerli ve yabanci kaynak taranarak olusturulmus ve basitten zora sistemi ile siralanmistir. Ayrica kitap icinde yer alan tekrarlar sayesinde ogrenilen bilgiler icin olumlu pekistirec olusturulmustur.

Calisma sayfalarimizda goreceginiz gibi "Yaratici Cizgiler” kitabimizda nadiren "cizgileri birlestirelim "yonergesi yer verilmistir. Bu dusuncemizdeki amacimiz yaratici dusunceyi tetiklemektir.

1 KITAP 1 COCUK

Alacaginiz her 1 kitap Ocak 2010’dan itibaren Okul Önceciyiz Biz uzerinden tespiti yapilacak okullara kirtasiye malzemesi destegi olarak donecektir.

Degerli Meslektasim; Simdi okul oncesine destek zamani hem sinifinizdaki/okulunuzdaki cocuklar kaliteli bir kitapla egitim alsin hem de sizin araciliginizla yasitlarina destek olsun.

Haydi Okul Onceci, 1 KITAP 1 COCUK

Talep Formu: (Kitap Talebi icin asagiyi doldurup maili yanitlamaniz yada http://www.okulonceciyizbiz.org.tr/kitap-on-talep/ adresinden formu doldurmaniz yeterlidir.

Adınız-Soyadiniz:
Telefon No:
il:
ilce:
Okul Adi:
Okul Adresi:
Talep Sayiniz
Varsa Dusunceleriniz:

telefon ile bilgi almak ve sipariş vermek için lütfen
Ceren hanım;0554 277 56 22
Özlem hanım;0506 598 49 31
Saygilarimla


Tamer UZUNEROkul Oncesi Ogretmeni Okul Onceciyiz Biz - Okul Oncesi Ogretmenleri ve Ogrencileri Dernegi Baskani www.okulonceciyizbiz.org.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

okuYORUM :)