LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

9 Eylül 2009

İstinyePark Okula Dönüş Festivali!

İstinyePark Okula Dönüş Festivali!

İlçe: Sarıyer
Adres: Pınar Mahallesi İstinye Bayırı Cad
Telefon: (212) 345 55 55

Zaman

7 Eylül- 4 Ekim

İstinyePark 7 Eylül- 4 Ekim tarihleri arasında çocuklar ve ailelerine birbirinden özel aktivitelerle keyifli anlar yaşatacak. 3-14 yaş grubundaki çocukların gönüllerince eğlenebilecekleri birbirinden güzel etkinliklerin düzenlendiği İstinyePark Ana Aktivite Alanı, Eylül ve Ekim aylarında ailelerin çekim noktası olacak. Kukla Tiyatrosu, Yüz Boyama, Basketbol Yarışması, Resim Yapma ve Balondan şekiller yapma Aktiviteleri, Smart Kids Dr. Heartbeat Oyunları, Sermet Erkin İllüzyon Şov ile renklenecek olan alan, Salih Memecan imza günleriyle devam edecek.

7-8-10 / 14-18 / 21-27 Eylül Tomurcuk Çocuk Tiyatrosu – Ana Aktivite Alanı

Çocuklar Tomurcuk Çocuk Tiyatrosu ile birlikte yüz boyamadan, resim yapmaya, balondan şekiller yapmadan, kukla tiyatrosuna kadar birbirinden eğlenceli grup aktiviteleriyle keyifli dakikalar geçirecek. Eğlence ihtiyaçlarını karşılarken etkinlik boyunca yeni arkadaşlar edinecekler.

11-12-13-14 Eylül Smart Kids Dr. Heartbeat Aktivitesi– Ana Aktivite Alanı

3-14 yaş grubuna hitap eden bilim ve teknolojiyi sevdiren bu aktivitede, çocuklar bilgisayar ve robotlarla hem yaratıcılıklarını geliştirecek, hem de çok eğlenecekler. Öğrenmenin en iyi yollarından biri olan oyun ile merak duymayı, konsantre olmayı ve problem çözme becerilerini geliştirecekler.

14 Eylül Bengi Semerci Semineri – AFM Sinemaları

İstinyePark, bu sene de okula yeni başlayan ve tatil döneminden sonra okula dönen çocukların karşılaşabileceği sorunlar ve çözümleri için ebeveynlere yönelik Prof. Dr. Z. Bengi Semerci ile “Okul, Aile Ve Öğrenci: Okulda Bizi Bekleyenler" başlıklı bir seminer düzenliyor.

17-20 Eylül İbrahim Kutluay Basketball Academy Turnuvası – Ana Aktivite Alanı

Çocukların aileleriyle ya da bireysel olarak katılabileceği 4 farklı basket yarışmasından oluşan bu aktivitede çeşitli hediyeler ve sürprizler yer alıyor. Profesyonel ellerden basket oynamayı öğrenirken takım ruhunu da pekiştirecek olan çocuklar spor yapmanın faydalarını da öğrenecekler.

26-27 Eylül / 3-4 Ekim
Sermet Erkin İllüzyon Şov – Ana Aktivite Alanı

Ünlü illüzyonist, çocukların sevgilisi Sermet Erkin’in birbirinden güzel şovlarıyla renklenecek olan Ana Aktivite Alan’ı sihir dünyasının gizemini çocuklar için aralayacak.

3-4 Ekim Artölye Çalışması – Ana Aktivite Alanı

Çocukların dünyasını renklendiren, el becerisi kazandıran ve sanatı sevdiren Artölye, seramik ‘tornada ve elde şekillendirme’, resim, craft, atık malzemelerle çalışma ve yüz boyama aktiveteleri ile İstinyePark’ta çocukları sevindirecek.

3-4 Ekim Salih Memecan İmza Günü – Ana Aktivite Alanı

Haftanın ikinci büyük etkinliği ise ünlü karikatürist Salih Memecan’ın imza günü olacak. Çocukların hayran olduğu 'Limon ve Zeytin' karakterlerini topladığı serisini imzalayacak olan Memecan, çocukların hayran oldukları bu karakterlerle mizah dolu dakikalar geçirmelerini sağlayacak.

2 yorum:

  1. Çok sıcak ve iç açıcı bir blogunuz var!Gerçekten çok şirin!Bundan sonra sık sık takip edeceğim.
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. :) Çok tesekkur ederım.. çok mutlu oldum yorumuna..her zaman beklerım..

    YanıtlaSil

okuYORUM :)