LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

11 Eylül 2009

EL EMEĞİ BEBEK ŞEKERLERİ

Bebek şekeri için insanlar bir dünya para veriyor , satıcılar da o dünya parayı istiyor ya..bak ikiz kızlarım blogunun sahibi nasıl da el emeği göz nuru bebek şekerleri yapmış , çok sevdim ve senin de görmeni istedim.


Bebek şekerlerini yaparken artık materyaller kullanılmış.
Artık kurdeleler, artık kumaşlar, artık tüller ve uğurböcekli, çilekli, çiçekli, filli, balıklı, elmalı bebek düğmeleri.
Artık kumaşlardan (pamuk saten) dikilen keseler, tüller-kurdeleler ve ikişer düğmeyle süslenip, üzerine yazıcıdan çıktısı alınan notlar iliştirilmiş.
Notlar da bebeklerin isimleri, doğdukları gün ve saatleri yazılmış

8 yorum:

  1. çok güzel düşünülmüş :) bende farklı bir öneri vereyim o zaman bildiğim biz kardeşimle artık örgü iplerinden çok küçük patikler ördük onların etrafını kurdeleyle geçtik patiklerini içine şekerleri koyduk sonunda kurdelelerin ucuna bebeğin ismini ve doğumunu yazdık :) öyle de çok cici oluyor.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Cat.. resimleri de olsa nasıl guzel olur biliyormusun :) Hala saklıyorsan ..resim isterim ;)

    YanıtlaSil
  3. Çok şirin olmuşlar.. Ayrıca dediğin gibi çok da ekonomik.. İnsanın böyle şeyleri kendisinin yapmasının daha anlamlı olduğunu düşünüyorum ben..

    YanıtlaSil
  4. tabi seve seve bulayım bi tane vardı :)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi çok güzel.. El emeği olması değerini kat be kat artırır bana göre de..

    YanıtlaSil
  6. ya bence çççççççççççoooooooooookkkkkkkkkk güzel benim kardeşim bile sevdi ve yaptı kardeşim de 4 yaşında

    YanıtlaSil
  7. ya bence süpppppppppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk güzel olmuş benim kardeşim var obile yaptı bunu kardeşimde 4 yaşında

    YanıtlaSil
  8. ya bence süppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr olmuş benim kardeşimvar o bileneya bence süpppppppppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk güzel olmuş benim kardeşim var obile yaptı bunu kardeşimde 4 yaşındam yaptı. kardeşim 4 yaşında

    YanıtlaSil

okuYORUM :)