LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

21 Ekim 2009

TAKVİM ÇALIŞMASI..





Takvime ihtiyacım vardı. İnternette araştırma yaparken , o kadar güzel bir takvim çalışmasına rastladım ki , seninle paylaşmasam içim rahat etmezdi ... :) bakalım sende benim kadar beğenecekmisin :) Ben iç malzemelerine şeker , çikolatadan farklı şeyler düşünebilirim ;)

9 yorum:

  1. çok güzel bu takvimde insan günler hemen geçsin o iç malzemeler hemen açılsın ister mi acaba :)

    YanıtlaSil
  2. Çocuk olsam ben hepsını bırden acardım sanırım Nurcum :))

    YanıtlaSil
  3. Bende çocukların gün gün bekleyeceklerine pek ihtimal vermiyorum bu şekerleri filan gördükten sonra :))Ama bu takvım bana muthıs bır fıkır verdi çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Bak şimdiiii... biz niye öğrenemiyoruz o müthiş fikri yahuuuu :))

    YanıtlaSil
  5. valla süper
    benim kızda beklemez hemen açar hepsini
    ama çok süper:)

    YanıtlaSil
  6. Daha proje asamasin da :D Saka bir yana dusundumki o hediyeleri cocuklarin o gun icin de yaptiklari guzel bir davranis icin versek bu sekilde onlari iyi seyler yapmaya itebilir miyiz . Ama hediyeleri biraz maddiyattan cikarmak lazim. Bazi gunler seker cukulara bazi gunler kocaman bir opucuk bazi gunler parkta oynama vs... Ama iyice dusunmek lazim tabii.

    YanıtlaSil
  7. merhaba ben bu fikri çok beğendim sınıfta çocuklarla beraber yaprırılabilir etkinlik olarak ya da çocuğunuzla evde yapılabilir ikinci daha hoş olur hepsini kendisinin yiyeceğini düşününce sabırlı davranmayı öğrenebilir yavrum... bu gibi fikirler beni çok sevindiriyor ama unutabileceğimi düşünüyorum. bu beni korkutuyor

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Adsız eğer begendıgın calısmaları pc de bır dosya da toplarsan.. unutman daha zor olacaktır.. :)

    Degerlı yorumun ıcın tesekkur ederım..

    YanıtlaSil

okuYORUM :)