LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

25 Ekim 2009

ÇOCUKLAR STAND BAŞINDA...


Doğa Koleji ve Ümraniye Meydan Alışveriş Merkezi, çocuklar için hem eğlendirici hem de öğretici bir etkinliğe hazırlanıyor.

Arya Sponsorluk tarafından geliştirilen ve Doğa Koleji’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan “Çocuk Meydanı”nda buluşan yardımsever çocuklar, bir yandan satış yaparak para kazanma deneyimini yaşarken, bağışlayacakları eşyalarla imkânı olmayan çocuklara destek olmanın mutluluğunu tadacaklar.

Ümraniye Meydan Alışveriş Merkezi’nde kurulacak olan “Çocuk Meydanı” 31 Ekim – 1 Kasım 2009 tarihleri arasında özel ve devlet okullarından gelen 7-14 yaş arasındaki çocukları ağırlayacak.


Etkinlik kapsamında, Türkiye'de ilk kez çocukların çocuklara satış yapacağı bir pazar yeri kurulacak ve çocuklar kullanmadıkları oyuncaklarını, kitap, CD ve DVD'lerini başka çocuklar ile paylaşacaklar.


Bir yandan satış yaparken bir yandan da alışveriş yapabilecekler.

Tüm Doğa Koleji öğrencilerinin katkıda bulunacağı etkinlikte aynı zamanda, katılan çocukların her biri en az 2 oyuncağını ya da kitabını imkânı olmayan çocuklarla paylaşmak üzere Hediye Sandığı'na bağışlayacak.
Hediye Sandığı’nda toplanan bu oyuncaklar ve kitaplar Çocuk Esirgeme Kurumları’na dağıtılacak.
Doğa Koleji’nin ana sponsorluğunu üstlendiği bu anlamlı etkinlikle çocuklar hem kullanmadıkları oyuncak, kitap ve CD’leri diğer çocuklarla paylaşarak satış yapma ve para kazanma deneyimi yaşayacak, hem de Hediye Sandığı’na bırakacakları hediyelerle imkanı olmayan çocuklara destek olabilecekler.

Ayrıca müzik dinletisi, yüz boyama, palyaço gibi aktivitelerle de Çocuk Meydanı’nın küçük ziyaretçilerini bekliyor olacak.

1 yorum:

okuYORUM :)