LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

14 Ekim 2009

6. ENGELLİ ÇOCUK FESTİVALİ


" ENGELLİ ÇOCUKLARDAN TOPLUMA DUYARLILIK MESAJI KONU: 6. ENGELLİ ÇOCUK FESTİVALİ "

17 Ekim 2009 ( Cumartesi ) 13:00 – 20:00 saatleri arasında
VİAPORT ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE ( PENDİK – KURTKÖY ) gerçekleşecektir.

Duyarlı, hassas, sorumluluk sahibi kişilerin çabalarıyla, TOPLUMSAL DUYARLILIK ve FARKINDALIK yaratarak; gönüllülerle birlikte destek vererek, düzenlenen festivaller tüm çocuklarımızın katılımıyla ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZA armağan ediliyor.

6. Festival programı; 40 gönüllü Palyaço ve animatör eşliğinde, animasyonlar, eğlenceler, çeşitli yarışmalar, çekilişler, Oyun Atölyeleri, Sanat Atölyeleri ( TAKI, RESİM, HEYKEL, EBRU, KUM BOYAMA VB ), Engelli Okullarından Öğrencilerin Gösterileri, Tiyatrolar, Tanınmış Sanatçı Katılımları, İkramlar, Mağazalardan Hediyeler, Psikolojik Destek Workshoplar’ dan oluşmaktadır.

Diğer festivallerden farklı olan bu organizasyona birçok yönetici, organizatör, sanatçı menejeri, organizasyon şirketi, çocuk ürünleri üreten-satan firma, tiyatrocu, dizi oyuncusu, üniversite öğrencisi ve yüzlerce gönüllü destek vererek bizzat katılıyor.

Ülkemizde yaklaşık 12 milyon engellimiz yaşam mücadelesi verirken bu sayı aileleriyle birlikte 30 milyonu geçmektedir. Hiç azımsanmayacak bu sayıdaki insanımızın ciddi ve çözülemeyen sorunları var, sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve Sakatlar Haftası dışında gündeme gelmeyen bu sorunları topluma anlatıp, duyarlılık yaratmayı hedefleyen ENGELLİ ÇOCUK FESTİVALLERİ ZİNCİR ŞEKLİNDE 81 İLİMİZDE gerçekleştirilerek tüm engelli çocuğumuza birer günde olsa özel olduklarını hissettirecektir.

Festivale Destek verip Katılacak Konuk Sanatçılar: ERSEN ve DADAŞLAR, DOĞA İÇİN ÇAL GRUBU, CEZA, SONAT, KÜÇÜK İBO, ZEYNEP, EKİN, BURAK SARIKAHYA, GRUP ESYA, CARNAVAL TURKO, HAKAN ERGÜN, KEREM ÇORAK, MECİT YILMAZ BLASTER

Katılım durumunuzu ve katılım sayınızı tarafımıza bildirirseniz seviniriz.
HAKAN SOLMAZ
0538 617 67 09 - hsolmaz1967@hotmail.com
enfestivalhs34@gmail.com
organizasyon17ekim@gmail.com
Telefon : (0216) 6961001Faks : (0216) 6961002

3 yorum:

  1. Sevgili Doğa,
    Yine yine mükemmel bir duyarlılık örneği göstererek bu kampanyaya sayfanda yer ayırman ne kadar güzel,ne kadar zarif bir davranış. Bende izninle hiç vakit kaybetmeden Engelliler yararına bu güzel organizasyonu bloğumda duyurmak isterim.Sağlıcakla ve mutlulukla kalın...

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar;
    Canım senden bir ricam olacak GAP GÖRME ENGELLİLER İ.Ö.O YARDIM ETKİNLİĞİ ( Gaziantep görme engelliler) Düzenliyoruz forumda.. blogumda yer verdim eğer sende yer verirsen çok mutlu olurum. Ayrıntı için bloguma bakabilirsin :)

    YanıtlaSil
  3. Noengel ve Evcımen..degerlı yorumlarınız ıcın asıl ben tesekkur ederım. Aslında.. yapmamız gereken seylerı yapıyorum.Etrafımda olup bıtenlere karsı duyarlı davranmaya gayret edıyorum.

    Sevgılı Evcımen..bloguna bakıp..konu ıle yazını paylasmayı bende cok ısterım.

    YanıtlaSil

okuYORUM :)