LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

21 Kasım 2009

BUHAR...


Doğanın burnu tıkalı ... bize en büyük yardımı bu cefakar makinemiz yapıyor..bir fotoğrafı hak etti :)

6 yorum:

  1. İşe yarıyor mu dersin?
    Benimd e - kızımın da hem genizimiz - hem boğazımız - burnumuz fena hallerdeyiz kısaca !
    Ne yapsak alsak mı biz de bir makine =(

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle tavsiye ederim Minecim..soğuk buhar üfleyen olmasına dikkat et. Birde Dünya para vermeye gerek yok, benim ki Sinbo ve çok uygun fıyata almıştım. Diğer firmalar epey para istiyorlar ama aynı işi görüyorlar.

    YanıtlaSil
  3. canım...yinemi hasta çabucak geçsin....cold mix adında bir damla var.okaliptüs içerikli...yakalarına birer damla damlatınca daha uzun süre açık kalıyor burnu.aklında olsun.bu aradaaşı olmuşsunuz hayırlı olsun...ben çok tedirginim...ne yapacağımı şaşırdım...

    YanıtlaSil
  4. :( Evet teyzemız yıne hasta...Sinüzit teşhisi konuldu bu seferde..Cold Mix'i duydum..alıp denemekte fayda var..sende tavsıye edıyorsun zaten.. en kısa surede temın edecegım..cok tesekkur ederım ılgıne..eksık olmayasın :)

    YanıtlaSil
  5. Kerem`in odasinda da benzer bir makine var. viksli bir buhar cikariyor odaya.... Kerem`in de malesef geceleri burun tikanmasi sorunu var, burun tikaninca emzikte ememiyor tam sinir kupu oluyor. Insallah bu makinede Doga nin sıkıntılarının gıtemesıne vesıle olur. Tekrar gecmıs olsun canım

    YanıtlaSil
  6. Çok tesekkur ederım Nezıhecıgım..sukurler olsun..su an ıyı Doga.. bu makınayı ıkı yıldır ara ara kullanıyoruz..cıdden.. çok ısımıze yarıyor..

    YanıtlaSil

okuYORUM :)