HAMARAT ANNE BLOGU'NA TEŞEKKÜRLER...
Sos olarak
nar eksisi,limon,sumak ,tuz karıstırılıp salataya eklenir..
Hamarat Anne blogun da rastladığımız bu tarifi annem yapmak istiyormuş seninle paylaşalım belki sen bizden daha önce yapar ve yorumunu yazarsın :D
1 su bardağı tel şehriye 2 kasık yagda rengi dönene dek kavrulur,üzerine 1 su bardağı su eklenir,ocak kısılır,tencerenin agzı kapatılıp demlendirilir.
Suyunu ceken tel sehriyeler bir kaseye alınır.
Yarım haşlanmış tavuk göğsü , didiklenir,
Yesil sogan,maydonoz,dereotu dogranıp eklenir.
Salatalık tursusu,mısır da ilave edilir.
Sos olarak
nar eksisi,limon,sumak ,tuz karıstırılıp salataya eklenir..
AFİYET BAL ŞEKER OLSUN :)
çok güzel olacak gibi denemek lazım :)
YanıtlaSilBana da öyle geldi Nurcum :) Basit ama lezzetli görünüyor :)
YanıtlaSilÇok ilginç görünüyor, ellerinize sağlık sevgiler
YanıtlaSil