LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

20 Temmuz 2009

CEVŞENÜ'L KEBİR


Cevşen ile ilgili çok güzel yazılar okudum . Bu kadar faydalı bir dua olduğunu bilmiyordum. Bloga koyarak bir nebze de olsa sana da faydam dokunsun istedim.



Cevşen - Jawshan - Cawshan by Yeni Asya from Cevsen on Vimeo.

5 yorum:

  1. Merhaba Doğacım;

    Bloğun hayırlı uğurlu olsun paylaştıkların için teşekkürler Ben sana kısa bir hikaye anlatmak istiyorum Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kabur saman içinde iki arkadaş varmış,bu arkadaşlar iyiyi,kötüyü,acıyı, tatlıyı hüznü ve sevinci hep beraber paylaşırlarmış birinin derdi olsa bir diğeri tüm gücüyle elinde geleni yaparcasına yanında olurmuş,her yaşanandan bir ders çıkarır hallerine şükür ederlermiş.

    Mutlu olmak, insanlara güler yüzlü olmak onların en büyük özellikleriymiş gel zaman git zaman hayat onları istemede yollarını ayırmış,onlar önlerine çıkan dikenli,çamurlu yollarda yürümeye devam etmişler ama uzakta olsa kalpleri hep bir atıyormuş sonra karşılarına babalarımız çıkmış ayrı ayrı hayatları yaşasalarda birbirlerini hiç unutmazlarmış yine birisin başı derde girse ilk paylaşacağı bir diğeri olurmuş buğün düşündümde Doğa ben daha 3,5 yaşındayım ama annemin bana öğretikleri gibi doğru dürüst, sevgiyi dolu bir insan paylaşmayı seven,güler yüzlü olmayı iyi ve temiz bir insan olmak istiyorum.

    Annen Şenay'la annem Tuba gibi iki iyi DOST kalmayı başarabikleri gibi bende senin DOSTUM olmanı istiyorum artık hayatlarında bizde varız.

    Seni Seviyorum.DOĞA

    Mehmet Efe YÜRÜKLER

    YanıtlaSil
  2. Canım Mehmet Efem :) Allah bizi dost'tan ziyade iki kardeş olarak büyütmeyi nasip etsin. Çünki annelerimiz iki kardeş olarak büyüdü ve yaşıyorlar..

    Bende seni çok seviyorummmmm :)

    YanıtlaSil
  3. Bu duayı evimde her gün açıp dinliyorum ve bana inanılmaz bir huzur veriyor..

    YanıtlaSil

okuYORUM :)