LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

8 Şubat 2011

Doğa'nın Ödevi-Matematik

Kurbaam geldiğin de boş kalmayı sevmediği için arşivlerden çıkardığım bu çalışmayı yapacak.
Okul öncesi matematik çalışmalarına güzel bir örnek ;)

8 yorum:

  1. Ahh ahh.Tatilde benimde çok planlarım vardı,Peri için bir sürü çalışma hazırlamıştım matematik,türkçe alanlarında..ama çoğu elimde kaldı:(
    Çünkü bizim kız serbest çalışma yapmayı tercih ediyor..Oyun,gezme,tv bunların içinde.Kitap okutabiliyorum ancak..Neyse okul zamanı yine gömüleceğiz derslere diye karışmıyorum bende:))

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Sihirli Günce :) kurbaaamın okulu tatile girmedi , okul çıkışı işyerine geldiği için ,onu oyalayacak şeyler buluyorum :) sende paylaşırsan elındekılerı cook sevınırım ..

    YanıtlaSil
  3. Benim hazırladığım çalışmalar genelde matematik testi ve ya türkçe okuma parçası ve içinden soru cevaplama şeklinde.Peri 1.sınıfa gidiyor da.Sizin işinize yaramaz sanırım:)

    YanıtlaSil
  4. :) O Zaman seneye goruselım :)

    YanıtlaSil
  5. sevgili şenay hanım ve eşiniz sizi tebrik ediyorum kızıa gerçekten çok güzel bir site açmışsınız ve doğa nın sizin gibi anne ve babası olduğu için çok şanslı ve size bir sorum olacak doğa okula gidiyormu?

    YanıtlaSil
  6. Doğa anaokuluna gidiyor ...allah nasıp ederse seneye ilkokula başlayacak.
    Guzel sozlerınız ıcın ayrıca tesekur ederım...eksık olmayın..

    YanıtlaSil
  7. sevgili şenay hanım ve eşiniz sizi tebrik ediyorum kızıa gerçekten çok güzel bir site açmışsınız ve doğa nın sizin gibi anne ve babası olduğu için çok şanslı ve size bir sorum olacak doğa okula gidiyormu?

    YanıtlaSil
  8. bu cok guzel bir calisma, simdiden boyle aktiviteler yapmasi ilerisi icin cok iyi olacagindan eminim.

    YanıtlaSil

okuYORUM :)