LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

24 Şubat 2011

HELICARE - Tavsiye Mektubu

Arkadaşımın önerisi ile yarın bu ürünü deneyeceğim , fondöten olarak kullanırken cilde hiç bir yan etkisi olmayan , aksine cildi koruyan bu ürün hakkın da yorumlarımı yazarım..

FERNBLOCK TEKNOLOJİSİ FERNBLOCK cildin UVA & UVB ışınlarının zararlı etkilerinden korunmasında yardımcı olan doğal bir bitki özüdür. Etkinliği hem topikal hem de oral güneşten korunma ürünlerinde klinik olarak ortaya konmuştur. Güneş yanığı üzerine odaklanan geleneksel korumanın ötesine geçerek, yalnızca dört yeni koruma düzeyi içeren önemli bir teknolojik yeniliği temsil etmektedir: * İMÜNOLOJİK * SELÜLER DNA * ANTİ-OKSİDAN * CİLT MİMARİSİ FERNBLOCK, HELIOCARE ürünleri içindeki ana aktif içeriktir ve oral ve topikal kullanım için bir anti-oksidan ve foto-koruyucu olarak US Patent 56141679 kapsamındadır.

Ürünün İçeriği ve Uygulama Şekli:

FERNBLOCK cildin UVA & UVB ışınlarının zararlı etkilerinden korunmasında yardımcı olan doğal bir bitki özüdür. Etkinliği hem topikal hem de oral güneşten korunma ürünlerinde klinik olarak ortaya konmuştur. * BAĞIŞIKLIK KORUMASI Fernblock Olmadan Solar Similatör Fernblock ile Solar Similatör , Fernblock Langerhans hücrelerini korur ve güneş ışığına maruz kalmadan önce, sırasında ve sonrasında cildin savunma mekanizmalarını etkinleştirerek fonksiyonlarını sürdürmelerini sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

okuYORUM :)