LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

26 Şubat 2009

SEKERKOKUSU.COM


Annem ben dünyaya gelmeden önce beni daha iyi yetiştirmek için çok araştırma yapmış sonra ; Leyla teyzemle birlikte sekerkokusu.com'u kurmuşlar , bir sürü anne bir sürü kardeş gelmiş foruma , annem ve Leyla teyzem ; Betül teyzemi de aralarına alıp daha da büyütmüşler forumlarını , her şeyi konuşuyorlar forumda , biz nasıl beslenirmişiz , neler oynarmışız , hastalanınca neler yaparmışız oooooo çok konuşuyor bu anneler...diğer forumlara benzemiyor muş , annem babama " biz aile gibiyiz sanal değil diyor dostluğumuz " benim de çoook arkadaşım oldu şeker kokulu , sende gel istersen anneme söylerim kızmaz bana :)

7 yorum:

  1. Evet annen ve leyla teyzen bu şekerkokusu forumun kurmakla nasıl sevaba girdiler anlatamam sana doğacım...çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurmamıza ayrıca çok tatlı prens ve prensesleri tanımamıza vesile oldular...;):)) Annene ve Leyla teyzene çooook ama çoooooook teşekkür ederiz..:))

    Annenin bugüne özel sana hazırladığı sayfanda harika olmuş...:)) Doğumgününde böylesine güzel bir hediye...süper admin...yaptın yine yapacağını...ilan ettin SÜPER ANNE olduğunuda ;)

    Bu vesile ile...İYİ Kİ DOĞMUŞSUN DOĞACIM...HAYATTA HER DİLEĞİN OLSUN...KÖTÜ KADER SENDEN UZAK OLSUN...YÜZÜN HEP GÜLSÜN...NİCE NİCE MUTLU YILLARA PRENSES...

    CANAN TEYZEN :)) (ZEHRA'NIN ANNESİ ;) )

    YanıtlaSil
  2. Canan Teyzecim Zehra kardeşim de benim kadar şanslı senin gibi çok ilgili bir annesi var :)

    YanıtlaSil
  3. Şeker kokusu..

    Hayatıma çok büyük anlamlar kattı..

    Bir sürü dost.. Bir sürü melek tanıdım forum sayesinde..

    Bir tane canım, kızım vardı öncesinde.. Forumla birlikte bir çok çocuğum oldu..

    Doğacım, bitanem.. Öyle şanslısınki muhteşemötesi bir annen var..

    YanıtlaSil
  4. Biliyorum Lela teyze :) desem olmaz dimi :)))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba. Posttaki yorumlarınızı okuyunca imrendim,bakayım dedim. ulaşılmıyor. site kapandı mı?

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Memurlar Cafe... Forumumuzu bir kaç yıl önce kapattık , meyve veren ağaç taşlanır misali , sürekli hacker saldırıları bizi bunalttı..Kim bilir belki bir gün yeniden şeker kokusu forumu hayata geçer. İlgin için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. Açıkçası üzüldüm. böyle güzel ortamların kapanmasına neden olanları Allah kendi yaptıklarıyla cezalandırsın. inş. bir gün yine açarsınız. cevap verme inceliğiniz için teşk.

    YanıtlaSil

okuYORUM :)