LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

26 Şubat 2009

KİBRİT ÇÖPÜNDEN İSKELET


Annem bana yeni bir kitap aldı , iskelet sistemini anlatıyor , " anneee bende iskelet yapıcammmm "diye tutturunca bana kıyamadı ve Nezihe teyzenin " inciminci.com" sitesinde bu etkinliği buldu , hemen yaptık çokta güzel oldu ,Nezihe teyzemin sitesini çok beğenmiş annem , her akşam içtiğim sütün kemiklerimi güçlendirdiğini bu faaliyetle öğrendim ..
senin kızın da sütü seviyor mu :)

4 yorum:

  1. Merhaba Doga`cigim, :)
    Oncelikle siten hayirli olsun. :) Sevgili annen cok guzel dusunmus ve sana cok guzel bir hediye hazirlamis. :) Sende simdiden hakkini vermeye, paylasimlar yapmaya baslamissin. :)

    inciminci.com u ziyaret etmenede cok sevindim. Sanirim en genc takipcilerimdensin. :) Sitemde "cici takipciler" diye yeni bir bolum aciyorum. Eger sen istersen ve annende uygun gorurse seni cici takipciler listesine koymak istiyorum. Ha bide resmini koymamda sakinca var mi onuda sor bakalim annene :) Bak seker kokun buraya kadar geldi, canim seker istedi. Ben seker bulana kadar sen cevabini yazarsin olur mu :)

    Cici kal Doga`cigim :)

    YanıtlaSil
  2. Nezihe teyzem " cici takipçiler" e bende gelebilirmişim , annem öyle dedi :) bende cici bi abla olmuşum artık ve resmimi tabiki alabilirsin çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  3. Peki o zaman :) Sana ve annene cok tesekkur ediyorum. Sitemi takip edersen insallah yakinda kendini orda goreceksin :)

    Cici kalin... :)

    YanıtlaSil
  4. Annem siteni izleyenler arasına katılmış yada katılmayı denemiş :) başarılı olmuştur umarım :)

    YanıtlaSil

okuYORUM :)