LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

31 Mayıs 2011

Guarana inceltici krem

Aldım kullandım , özellikle selülitli bölgeler de işe yaradığını söyleyebilirim.
Kullanmak isteyen arkadaşlarıma referans olması adına alttaki yazıyı paylaşmak istedim..

Rebul Eczanesi kurucusu Eczacı Mehmet Müderrisoğlu, şunları söylüyor:

‘Yemek üzere satın aldığınız bir et parçasının yağından kurtulmak için ne yaparsınız? Onu tavaya atıp ısıtırsınız. Biz de bu üründe aynı şeyi yapıyoruz. Urfa ve Gaziantep bölgesinde yetişen biberlerden elde ettiğimiz özüt sayesinde önce deriyi, tıpkı bir romatizma ilacının yaptığı gibi ısıtıyoruz. Daha sonra, ürünün içinde bulunan Le-Carnitin ve guarana sayesinde derialtında bulunan yağların erimesini sağlıyoruz. Ürünün içindeki buğday özü, lesitin ve Hindistan’da yetişen bir bitkinin eksraktı ile bölgedeki derinin buruşmasını engelliyor.’

Mehmet Müderrisoğlu, profesyonel bir masajla ürünün yarım saat içinde 1.5-5 cm’ye kadar incelme sağlayacağını da iddia ediyor. Müderrisoğlu ürünü özelikle bel ve basen bölgesi için öneriyor. Müderrisoğlu, ürünün yüzde kullanılamayacağını ancak bu konuda çalışmaları olduğunu da belirtiyor.

4 yorum:

  1. Teşekkür ederiz Şenaycığım tavsiyen için...

    YanıtlaSil
  2. benimde o sorundan var, krem olayi ne kadar iyi bilmiyorum, gelismeleri bekliyorum eger gercekten ise yariyorsa bende alirim.

    YanıtlaSil
  3. Daha önce niveanın ürünlerini kullandım ,verdiğim paraya yazık oldu hiç bir işe yaramadı.
    ancak bu ürün bana gercekten fayda etti,ürünle ilgili okudugum yorumlarda çok az kişi işe yaramadı demiş ben işe yaradı diyenlerdenim.İkinci kutu da bittikten sonra iki kutu daha kullanmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil

okuYORUM :)