LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

29 Temmuz 2010

Sivrisinek Isırığına Son..


Tatile çıktığımız da bizleri en çok rahatsız eden şeylerden bir tanesi de sivrisinek ısırığıdır değil mi ?
Gecenin bir vakti kulağımızın dibin de vızırdayan bir yaratığın ne kadar sinir bozucu olduğunu eminim sen de biliyorsundur...

İki yıldır bu sinekler benim sinirime dokunmuyor , Doğa için güvenle kullandığım bir ürünü paylaşmak istiyorum seninle...bitkisel olduğu için ağzına bile sürse elini sıkıntı yok...Yarın bir hafta sürecek bir tatile çıkıyorum , çantamın en önemli ürününü seninle de paylaşmak istedim...benim çok işime yaradı senin de aklın da bulunsun...



Bu sabah Dr. Öz'ü izledim...oda sivriseneklerden korunmak için okaliptus yağı kullanıyormuş , bu ürünün içeriğin de de okaliptus var ;)
-----------------------------------------------------------------------

Ürünün Detayları :

Eczacıbaşı kalite güvencesi ile üretilen Defans serisi Sinekkovan Vücut Spreyi ve Sinekkovan Vücut Losyonu ve Defans Bitki Özlü olmak üzere üç üründen oluşuyor.

Defans Sinekkovan her tür sinek, sivrisinek, bit, pire gibi haşereyi uzun süre vücuttan uzak tutuyor. Cildi tahriş etmiyor, elbiselerde leke yapmıyor, açık havada ve güneş ışığında etkisini kaybetmiyor.

Defans Bitki Özlü ise, Türkiye'de insektisit alanında çok önemli bir inovasyonu tüketicilere sunuyor. Arı, kene, sivrisinek ve diğer haşerelere karşı etkili olan ürün, Türkiye’de 2 aydan büyük bebeklerde de kullanılabilen Sağlık Bakanlığı onaylı ilk cilt losyonu olma özelliğini taşıyor. Aktif maddesi limon okaliptüsü ağacının doğal bitki özü olan, alkol içermeyen su bazlı Defans Bitki Özlü, ciltten emilme ve kana karışma riski de taşımıyor.





8 yorum:

  1. Şenaycığım yüzüne de kullanabiliriz değil mi?Biz chicco zanza aldık ama hiç faydasını görmedik.Mahvetti sinekler Gülceyi.1 eylülde Rizeye gideceğiz almam lazım yine birşeyler.Defans alayım en iyisi.

    YanıtlaSil
  2. Emineciğim , yüzüne de kullanabiliyorsun...
    Ben Doğa'nın tüm vucudun da kullanıyorum...

    Eğer yıne de soru ısaretı varsa kafan da...aktardan okaliptüs yağı al... aynı görevi görüyor çünkü..

    YanıtlaSil
  3. Bende ayni dertten muzdaribim. Bu faydali tavsiye icin cok tesekkur ederim Senaycigim.

    YanıtlaSil
  4. 16 yıldır denemediğmiz ürün kalmadı. Kalıcı alerjisi var kızımın ve heryerinde sinek ısırığından oluşan yaraların izleri var. Bu yıl yine aynı yaralar ve üstelik bir bacağında neredeyse 10-13 ısırık birden var.Bunuda deneyelim bakalım umarım faydası olur .Teşekkür ederiz bu güzel ve faydalı paylasım için.

    YanıtlaSil
  5. Rica ederim arkadaslar. U marım faydasını görürsünüz...tatildeyim uzun uzun yazamıyorum...

    YanıtlaSil
  6. iyi tatiller canım :)
    bizde kullanıyoruz Defans (reklam gibi olmasında) memnunuz :D

    YanıtlaSil
  7. :) Reklam değil Baharcım :) Öneri sadece...;))

    YanıtlaSil
  8. Benim yorumum blogumda:)) http://oncekadinsonraanne.blogspot.com/2012/06/sivrisinek-tatarck-ve-bilumum-bortu.html

    YanıtlaSil

okuYORUM :)