LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

8 Haziran 2010

Kan Şekeri...


Doğa'nın iki yıldır kan şekeri sorunu var. Özellikle bu aylar da ne oluyorsa kan şekeri sorunu daha çok ortaya çıkıyor. Ctesi sabahı yine bu sorun nedeni ile baygınlık geçirdi. Artık eskisi gibi panik olmuyorum , ne yapacağımdan eminim artık.

Kan şekeri yaşayan küçük bir meleğin varsa , yataktan kalkmadan mutlaka meyve suyu veya ballı süt içirmelisin. Oldu ki Doğa gibi o gün uykuya fazla düştü ise , kalkınca da bütün uyarılarıma rağmen babası ile oynamayı tercih edip kahvaltı saatini uzattıysa , sonucun da da baygınlık yaşadıysa , ağzının içine bal sür.
Tekrar kendisine gelmesine ve kan şekerinin hızla yükselmesine yardımcı olursun.


* Sevgili Dilek.. hava muhalefeti nedeni ile bugün Doğa'yı okula göndermedim , bende işe gitmedim. Kargonu yarın çıkarabileceğim...bilgin olsun canım....

12 yorum:

  1. Şenay'cım acil şifalar
    hiç bahsetmiyorsun :( ya da benmi kaçırdım :(
    kulağımıza küpe olsun dediklerin canım
    Doğamıda senide çokkk öperim

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun minik kuzuya.. Allah dermansız dert vermesin

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun minnoşa...
    Kıyamam ben ona yaaaaaaa

    YanıtlaSil
  4. Canim cok gecmis olsun. Bilgilendirme icinde cok tesekkur ediyorum. Bu bilgiler panik hallerimizi birazda olsun sakinlestiriyor.

    YanıtlaSil
  5. Hay Allah :( İçim gitti inan :( Burnumun direği sızladı :( Çok geçmiş olsun canıma. Neyse ki ne olduğunu biliyor ve ona göre önlem alıyorsun. Birlikte yaşamayı öğrenmeyi gerektiren bir hayat tarzıdır bazı hastalıklar. Allahım kolaylıklar versin. Öpüyorum ikinizi de.
    Burası cayır cayır yanıyorken hava muhalefeti sözcükleri beni oldukça şaşırttı. Mayışıp kaldım akşam yemeğini bile yeni koydum.
    Bu arada sayfan çooook zor açılıyor gerçi benim masaüstü de 'abla beni azad et! diye yalvarıp duruyor. Hiçbir işlem yapılmadan nereden bakarsan 8 senedir hayatta :)
    Bir daha öpüyorum..

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Doğa'nın yüzünün böyle asık olmasına hiç dayanamam.:( O hep gülsün.Çok geçmiş olsun değerli kardeşimize.Allah'tan acil şifalar dilerim.

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun minik prensese. Öpüyoruz onun bal yanaklarından

    YanıtlaSil
  8. çok geçmiş olsun . biliçli ve sağduyulu olunca daha az stres daha az panik oluyosun sizin yaptıgınız gibi... Doğayı kocaman öpüyoruzzzz sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Doğa için çok üzüldüm,Allah acil şifalar versin inşallah.Paylaşttığınız bu küçücük bilgilerle bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. Şifa dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlarım.

    Doğa'nın bu sorunu iki yıl önce başladı..Önce epilepsiden şüphe edildi.. uzun araştırmalardan sonra sadece ( allahıma binlerce şükürler olsun) kan şekeri problemi olduğu ortaya çıktı. 7 Yaşına kadar yaşayacağı sonra da azalacağını söyledi doktorumuz.. allahım dermansız dert vermesin...

    YanıtlaSil
  11. çok geçmiş olsun ...ilgin için çok teşekkürler ... kan şekeri problemi çocukluk döneminde geçen bir rahatsızlık diye duydum..alt komşumun oğlunda vardı şu an çok iyi...ümit ederim sizinde geçiçi bir durumdur...

    YanıtlaSil

okuYORUM :)