LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

20 Nisan 2010

23 NİSAN ETKİNLİKLERİ



Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda çocuklarımıza 3 gün sürecek bir şölen yaşatacak olan Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, eğitici ve eğlenceli etkinlikleriyle bir kez daha unutulmaz bir organizasyona imza atıyor.

22 - 24 Nisan tarihleri arasında Carousel, çocuklarımızı sevdikleri ünlü isimlerle buluşturacak. Düzenlenecek çocuk defilesinin sunuculuğunu çocukların sevgilisi şarkıcı Ülkü gerçekleştirirken, çocuklarla birlikte podyuma çıkacak olan manken Tuğba Özay da yeni albümünden seslendireceği şarkılarıyla çocukların bayramına neşe katacak. Ayrıca Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay'ın yazmış olduğu çocuk şiirleri kitabı "Çocuksu Düşler"in basın tanıtımı da ilk kez 23 Nisan Çocuk Şöleni'nde Carousel'de gerçekleştirilecek.

Çocukların sevgilisi Joker Abdül de Barış Manço tiplemesiyle "Adam Olacak Çocuk" yarışmasında çocuklarımıza keyifli dakikalar yaşatacak.

3 gün sürecek etkinlikler çerçevesinde kukla show'dan mini club disco'ya, çocuk defilelerinden bir çok interaktif aktiviteye kadar geniş bir yelpazede çocuklara eğlenceli ve kaliteli zaman geçirme imkanı sunan Carousel, çocuklarımızla birlikte onların bayramını kutluyor.


1 yorum:

  1. Tugba Ozay ilginc olmus ?? :) Ahh ahh Baris Manco olacakti "Bugun bayram erken kalkin cocuklar" sarkisini soyleyecekti. Cocuklarin dilinden ne guzel anlardi rahmetli.

    YanıtlaSil

okuYORUM :)