Şu fotoğrafı sadece bir kaç dakika önce çektim. Kuşbaşı doğranmış etlerin üzerine biraz tuz , biraz karabiber serpip , yağlı kağıda sardım.Tost Makinasının içine yerleştirdim ve orta derece de yarım saat kadar pişirdim. Et kendi suyunu yağlı kağıdın içine saldı , sonra çekti ve inanılmaz bir lezzet meydana çıktı.
Mutlaka denemen gerekli... :)
hmmm ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor :)
YanıtlaSilNur'cum denemeni isterdim..gerçekten çok lezzetli oldu.Doğa ki hayatta kendi isteyerek et yemez.. tabağındakileri silip süpürdü :)
YanıtlaSilçok merak ettim, evet hemen denemeli :)
YanıtlaSilaklına sağlık :)))
:) Tibetin Sevgili annesi.. hemen dene :) kendi kendine pişiyor nasıl olsa :) senın bır sey yapmana gerek yok.. sadece afıyetle yemek kalıyor gerıye.. artık ona da katlanırız :))
YanıtlaSil