LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

11 Ağustos 2012

Ülser..

10 yıl önce yaptırdığım endoskopi sonucu ülser başlangıcım vardı. İki hafta önce mideme giren ağrı ile ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayken tekrar endoskopi yaptırmaya karar verdim. Sonuç midede yaralar var , diyet var , oruç yok :( 

Verilen 5 kalem ilacı kullanıyorum , umarım işe yarar... bu ramazan kendimi çok kötü hissediyorum..25 yıldır aralıksız oruç tutan birinin , bu ramazan da oruç tutamayışı inanın çok üzücü.. her şeyin başının sağlık olduğunu bir kere daha görmüş oldum..


3 Ağustos 2012

Uzun bir ara , Doğa , Ben :)

Merhaba arkadaşlar , çok uzuun zaman olmuş bloğuma yazmayı.. benim ayıbım biliyorum.. hayatım da epey yoğun günler yaşadım , yaşıyorum. İşler çok yoğun , Doğa'nın sağlık problemleri , benim sağlık problemlerim derken , sanki biraz rutine girdik.

Doğa'mın ( kendisine minik kurbaaa dememe kızıyor artık :)) )  kan şekeri probleminin belki de hiç olmadığını öğrendik. Hala araştırmala deam ediyor , kan şekeri olmayabilir ama heterozigot mutantı var. Oda ne yahuu dediğini duyar gibiyim , b12 ve folik asit eksikliği ... Ne oluyor bu durumda , gazlı narkoz alamıyor , kanda pıhtılaşma görülebiliyor , yeme içmeye dikkat ediliyor , spor hayatında hep oluyor.

Bizde Doğa için bir karar aldık , devlet okulundan , Anafene terfi ettirdik , sağlık problemleri yüzünden devlet okulunun imkanları ile devam edemeyecektik. En  azından okul boyunca hemşire ve reviri olan bir yerde olması beni de psikolojik olarak rahatlatacak..

İşler çok yoğun , hızla bir büyüme sürecine girdik . Eleman sayımız artınca bende ki sorumluluklar da arttı. Reklam ve Halkla İlişkiler ünvanımın yanına bir de İnsan Kaynaklarını da ekledim.

Aşağıda dün akşam şirketimizin verdiği iftar yemeğinden bir kaç kare paylaşıp kaçıyorum :)




Daha sık burada olmayı çok istiyorum ve daha sık paylaşmayı....